Hirdetés

Devil May Cry mozi előzetes A kaptár: Megtorlás előtt?

|

Tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy a Resident Evil filmekkel nagyot kaszáló Sony Pictures stúdió szerezte meg a Devil May Cry megfilmesítésére vonatkozó jogokat. Most felpezsdülés tapasztalható a projekt körül.

Hirdetés

A Devil May Cry játék története szerint Dante anyját szeretné megbosszulni, ezért száll szembe a legádázabb démonokkal. A Sony Pictures pedig nagyon szeretne mindebből egy látványos mozit fabrikálni, ami a játékosokat és az egyszeri nézőket is beviszi a mozikba. A szkript megírására nem mást, mint Kyle Ward (Hitman 2, Kane & Lynch) írót bérelték fel, ám azóta nem kaptunk semmilyen megerősítést arra, hogy továbbra is készül-e a projekt. Az Alberta Film Ratings értesülései szerint azonban nagyon is fejlesztés alatt áll a moziváltozat, annyira, hogy már a trailer is készen áll a bemutatkozásra, méghozzá 1 perc 31 másodperc hosszúsággal. A szóban forgó mozgóképanyaggal állítólag A kaptár: Megtorlás tengerentúli premierje előtt ismerkedhet meg a nagyérdemű, szeptember 14-én. Arról nincsenek információink, hogy a trailerben mit fogunk látni és hogy ki rendezi a filmet, de abban biztosak lehetünk, hogy a Capcom felügyeli a matériát és nagyot nem csalódhatunk. Szeptember 14-én minden kiderül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.