Hirdetés

DiCaprio és Scorsese bemutatja: The Wolf of Wall Street

|

Martin Scorsese ötödszörre fog együtt dolgozni Leonardo DiCaprio-val, aki a The Wolf of Wall Street főszereplője lesz, a film pedig Jordan Belfort azonos című önéletrajzi írásán fog alapulni.

Hirdetés

Belfort egy bulizós, drog- és alkoholfüggő bróker, akit 1998-ban adatcsalásért és pénzmosárért megvádolnak, s 22 hónapot kell letöltenie egy szövetségi börtönben. Belfort valós történetét láthatjuk majd a vásznon, hogyan jutott szakmájában a csúcsra, s hogyan került onnan a mélypontra. A forgatókönyvet a Gengszterkorzó és a Maffiózók írója, Terence Winter készítette, a rendezést pedig a sokak szemében legendának számító Martin Scorsese hozta tokkal-vonóval. DiCaprio és Scorsese a New York bandái, az Aviátor, A tégla és a Viharsziget után újra együtt dolgozhatnak, a The Wolf of Wall Street 2013-ban jelenik meg Matthew McConaughey, Jon Favreau és Jon Bernthal (The Walking Dead) mellékszereplésével. A fotókért érdemes tovább katintani.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.