Hirdetés

Sokkolóak a Titánok sorozat forgatási képei

|

A Tini Titánok egész csapata felsorakozott most a legújabb forgatási fotókon.

Hirdetés

A stúdió ugyan néhány karakterről már fedett fel hivatalos fotókat, a csapat többségének élőszereplős változatait mindeddig homály fedte. Most azonban a forgatás előrehaladtával a lesifotósok lekapták a közös jelenetet rögzítő csapatot, így a kapott képeken már látható Raven, Beast Boy, Starfire és Dick Grayson is.

Hirdetés

Az első fotón található csapó arra enged következtetni, hogy a stáb már a sorozat 9. epizódját forgatja. Anna Diop Starfire szerepében egy lila ruhát és a karakterre jellemző hosszú vörös fürtöket viseli. Ryan Potter Beast Boyként egy sokkal hétköznapibb szerelésben látható, viszont zöldre festett frizurájával így is kitűnik a tömegből. Kettejüket Brenton Thwaites egészíti ki, aki Dick Graysont kelti életre. Róla már hivatalos, jelmezes képet is kaptunk, itt viszont csak egy egyszerű kabátot visel, valamint egy hatalmas táskát hordoz magával. A forgatáson Teagan Croft is felbukkant, aki Ravent alakítja és noha állítólag őt nem látták forgatni, nyilván nem véletlenül van ott a helyszínen.

A Titánok sorozatot a DC saját streaming szolgáltatásán tervezi bemutatni a Warner Bros. Noha ennek még nincs hivatalos indulási dátuma, látván hogy milyen jól haladnak a munkálatok elképzelhető, hogy idén év végén, esetleg jövő év elején már beindul a szolgáltatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.