Hirdetés

Die Hard 5 - A Max Payne készítőjének kezében

|

A stúdió négy esélyes közül választotta ki a szerinte legmegfelelőbbet Noam Murro helyére. Vajon ki lehet az a szerencsés, aki ledirigálja John McClane ötödik epikus kalandját?

Hirdetés

Noam Murro otthagyta a projektet a 300: Battle of Artemisia miatt, így a stúdiónak új rendező után kellett néznie, hiszen mindenképpen szeretnék, hogy összejöjjön a Die Hard égisz ötödik tündöklése... vagy bukása? Majd kiderül, de ahhoz meg kell rendezni a filmet és ehhez John Moore-t, a Max Payne készítőjét választották ki. Versenyben volt még Joe Cornish (Attack to the Block), Justin Lin (Halálos Iramban 5) és Nicoals Winding Refn (Drive), de ezek közül szerintem is Moore volt a legjobb választás és kövezzetek meg, valamint vessetek tüzes verembe, de nekem a Max Payne is tetszett. A Die Hard 5-ben orosz barátaink földjén tevékenykedünk majd (Moszkvában leginkább), karácsony idején jó Die Hard szokás szerint és ha hinni lehet a pletykáknak, pár hónap múlva a forgatást is megkezdik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.