Hirdetés

Die Hard 5 - Bruce Willis a 4-es metróban forgatna

|

Április elseje elmúlt, és mi sem viccnek szánjuk ezt a hírt! Hollywood fenegyereke, a Die Hard sorozat következő részét Magyarországon forgatja, méghozzá a 4-es metró építés alatt álló alagútrendszerét vették célba.

Hirdetés

A reggeli kávém mellett háromszor is újra kellett olvasnom ezt a hírt. Azt hittem még mindig álmodok, és nem hittem a szememnek. De a hír igaznak bizonyult. Tisztelt olvasók, Bruce Magyarországon forgatja a Die Hard széria 5. részét, aminek az előmunkálatai már el is kezdődtek. Egy körülbelüli 500 főt számláló stáb dolgozik majd a filmen, amiből 300 - 400 fő magyar szakember. Értesülések szerint több budapesti helyszín is szóba jött a film kapcsán. Felmerült a 4-es metró Tétényi úti megállója és az alagútrendszerek is, de erről még nem született megállapodás. Kíváncsian várjuk John Mclane hogyan teszi rommá szeretett fővárosunkat, amire 2013 január 14-én fény is derül. Addig is minden információt megosztunk veletek a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.