Hirdetés

Die Hard 5 - Hivatalos cím, sztori, premier

|

Tom Rothman, a Fox egyik fejese számolt be a Die Hard ötödik részéről, többek között bejelentette a hivatalos címet és még a várható premiert is bejelentette.

Hirdetés

Az elnök szavait követve nyugodtan borítékolhatjuk, hogy a hazai forgalmazók címadóinak rendesen meggyűlik majd a bajuk a Die Hard sorozat fifikáns elnevezéseit követve, ugyanis az ötödik epizód A Good Day to Die Hard néven fut be a köztudatba külföldön. Nem csak erről adott tanúbizonyságot Rothman, hanem bejelentette, hogy 2012 januárjában kezdődik a forgatás, a premier pedig 2013. február 14-én válik esedékessé. A Max Payne rendezője, John Moore ül a direktori székben, a forgatókönyvet pedig Skip Woods (Hitman) hozta össze. A sztori szerint John McClane Moszkvába érkezik, hogy a fiával legyen, mikor kiengedik a börtönből, ám nem megy minden simán és olyan helyzetben találja magát, ami az egész világot pusztulással fenyegeti. Szóval a szokásos Die Hard történet...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.