Hirdetés

Die Hard 5 - John McClane lánya is visszatér

|

Emlékeztek még Lucy McClane karakterére, akinek igen csak fontos szerepe volt a korábbi Die Hard epizódban, hiszen Bruce érte küzdötte át magát a fél városon? Nos, a hölgy visszatér!

Hirdetés

A szemrevaló Mary Elizabeth Winstead a Die Hard negyedik részében alakíthatta John McClane lányát, de mint azt tudjuk, az ötödik, Die Hard - Drágább, mint az életed című epizódban már a főszereplő fia kerül bajba Moszkvában. McClane srácát a leginkább Spartacus: Blood and Sand című sorozatból ismerős Jai Courtney kelti életre, de arról nincsenek információink, hogy McClane lánya hogyan tér vissza és mi lesz a szerepe a történetbenm de Ted Cross színész szerint leginkább a film végén találkozhatunk majd vele. A Die Hard - Drágább, mint az életed 2013. február 14-én kerül kiadásra Bruce Willis, Patrick Stewart, Sebastian Koch, Yuliya Snigir, Jai Courtney és Mary Elizabeth Winstead szereplésével, Skip Woods forgatókönyve alapján, John Moore (Max Payne, A Főnix útja) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.