Hirdetés

Die Hard 5 - John McClane utódja

|

Már kiderült korábban, hogy A Good Day to Die Hard címen fut be a köztudatba McClane legújabb világmegmentése, ráadásul az is, hogy részben Magyarországon forgatják a projektet.

Hirdetés

2013. február 14-én érkezik a Die Hard ötödik része természetesen Bruce Willis főszereplésével, John Moore (Max Payne) rendezésében, Skip Woods (Hitman, Kardhal, X-Men: Kezdetek - Farkas) forgatókönyve által. A friss értesülések alapján elmondhatjuk, hogy Willis és Moore keresik azt a fiatal színészt, aki McClane fiához legjobban illene. A jelenlegi kívánságlistán négy úriember szerepel, közöttük a legesélyesebb a Thor-t alakító Chris kistesója, Liam Hemsworth (Az éhezők viadala), de azért ott áll még Aaron Paul (Breaking Bad, Az utolsó ház balra, K-Pax), James Badge Dale (A tégla, 24, The Grey) és D.J. Cotrona (G.I. Joe 2, Kedves John, Kígyóharapás) neve is. A sztori szerint John McClane Moszkvába érkezik, hogy a fiával legyen, mikor kiengedik a börtönből, ám a McClane családot ismerve minden olyan elcseszett lesz, amilyen csak lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.