Hirdetés

Die Hard 5 - Kevesebb vicc, több akció?

|

John Morre, a Die Hard ötödik részének rendezője elárulta egy interjú keretein belül, hogy a Drágább, mint az életed alcímű fejezetben kevesebb vicc lesz, mint a korábbi epizódokban.

Hirdetés

John McClane nem csupán azért vált az akciófilmek egyik legismertebb ikonjává, mert képes volt úgy végigküzdeni egy filmet, hogy a végén a saját vérében lubickolva győzedelmeskedett, hanem utánozhatatlan egysorosai is verhetetlenek voltak. Nagyon úgy tűnik, hogy a megfelelő helyen és megfelelő pillanatban elejtett gegekből kevesebbet kapunk, mint azt eddig megszokhattuk a Die Hard szériában. John Moore (Max Payne) direktor úr azt mondta az Empire magazinnak, hogy most sem leszünk híján McClane szarkasztikus benyögéseinek és pár nagyobb poén is a helyére került, de alapvetően a film nem arról fog szólni, hogy két vicc között ledurrant pár rosszfiút. Ez vajon azt jelentheti, hogy befellegzett a laza McClane-nek és jön a vérbeli akcióhős?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.