Hirdetés

Die Hard 5 - McClane egy újabb Gruber ellen?

|

A Whats Playing honlap úgy véli tudni, hogy újabb Gruber családtag ellen kell felvennie a harcot McClane komának, ezúttal a két öcsi után egy nővér tör borsot kedvenc zsarunk orra alá.

Hirdetés

A honlap értesüléseit ne tessék teljesen komolyan venni, erősen pletykaszagú a dolog, de az első részben lelökött Hans Gruber (Alan Rickman) és a harmadikban felrobbantott Simon Gruber (Jeremy Irons) után egy újabb csalátag gondolja majd úgy, hogy McClane-nek halnia kell, ezúttal női szemszögből. A projekt forgatókönyve elkészült idő közben Skip Woods (Szupercsapat, Hitman, Kardhal) körmölésében, a forgatás pedig még idén megkezdődhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.