Hirdetés

Die Hard 5 - Megvannak McClane ellenfelei

|

Legutóbb kiderült, hogy John McClane fiát nem más fogja alakítani, mint Jai Courtney, most pedig megismerhetjük a legendás főhős két legújabb orosz ellenfelét is.

Hirdetés

Bruce Willis a Die Hard ötödik részében ezúttal Moszkvát szeretné bevenni és szokás szerint ismét a családja körül történik valami, amitől a film végére a saját vérében fetrengve menti meg a helyzetet és a világot. A Good Day to Die Hard címet viselő epizódban McClane-nek két ádáz ellenfele is akad, ám a korábbi nemezisekkel ellentétben (Alan Rickman, Jeremy Irons és Timothy Olyphant) az újabbak nem éppen az ismertebbek közül valók: egyikük egy orosz modell, Yulia Snigir (a képen), míg másikuk az a Sebastian Koch, akit láthattunk már többek között az Ismeretlen férfiben, a Fekete könyvben és A mások élete című filmben is. Ha hinni lehet az eddigi híreszteléseknek, valamelyikőjüket kapcsolatba lehet hozni az eddigi Gruber családdal, akiknek McClane folyamatosan borsot tört az orruk alá. A Die Hard 5 John Moore (Max Payne, Ómen) rendezésében 2013. február 14.-én láthatja meg a napvilágot Skip Woods (X-Men kezdetek: Farkas, Kardhal, Hitman) forgatókönyve alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.