Hirdetés

Die Hard 5 - Murro kilépett, új rendező kerestetik! (Update)

|

Valószínűleg a 300: Battle of Artemisia készítése miatt lépett ki Noam Murro a Die Hard 5 rendezése elől, de így fellélegezhetnek a rajongók és valódi akciófilmes került a projekt mögé.

Hirdetés

A 2008-as Zseni az apám készítője, Noam Murro egyértelműen pocsék választás volt az ötödik Die Hard megalkotására, nagy baklövést követett volna el a stúdió, ha minden ennyiben maradt volna. Szerenscére Murro meggondolta magát és elutasította a felkínált rendezői széket, helyette elkészíti a 300 folytatását Zack Snyder felügyeletével. Felmerül a kérdés, hogy ki dirigálja akkor le John McClane újabb kalandját? Azt pletykálják, hogy az Ellenséges terület, A Főnix útja, az Ómen és a Max Payne film direktora, John Moore lehet a befutó, de ez csak szóbeszéd. Azt azonban pontosan tudjuk, hogy hol fog játszódni a film: Oroszországban, ráadásul karácsonykor! Igazi Die Hard feeling, nemde barátaim? A várható premier 2012 vége, de inkább 2013.

Update: Időközben kiderült, hogy a stúdió négy esélyes közül választ, akik a következőek: John Moore (Max Payne), Joe Cornish (Attack the Block), Justin Lin (Halálos Iramban 5) és Nicolas Winding Refn (Drive).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.