Hirdetés

Die Hard 5 - Noam Murro dirigálja majd

|

Hivatalosan is bejelentettek egy rendezőt a Die Hard széria ötödik részének élére, de nem éppen azok közül, akiket vártun: a nem éppen tehetséges Noam Murro a kiválasztott.

Hirdetés

Az izraeli rendező még 2008-ban jelentkezett a Zseni az apám című vígjátékkal, esélyes volt A kör második részére, és még idén bemutatják Hateship, Friendship, Courtship nevezetű drámáját - világosan észrevehető, hogy Murro nem épp a legmegfelelőbb választás Bruce Willis-hez, a Fox mégis őt választotta. Jelenleg a forgatókönyv átdolgozás áldozatává vált Skip Woods (X-Men: Kezdetek - Farkas) által, mivel az első változat nem tetszett a stúdiónak. A Fox szerint Murro bár viszonylag kevésbé ismert, egy meg nem értett zseni. Nagysikerű reklámokat készít, ötször volt év igazgatója és még a cannes-i Arany Oroszlán díjat is megkapta egyszer. Ez mind szép és jó, de valóban ő kell egy Die Hard szintű filmhez? Nem hinném...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.