Hirdetés

Die Hard 5 - Willis és a Twilight esete

|

Bruce Willis rengeteg szerepe mellett időt szakított arra is, hogy poénkodjon egy sort és mindezt David Letterman műsorában tette meg.

Hirdetés

A Die Hard 5 promózását egyedi módon oldotta meg Willis és csapata: az akciósztár részt vett David Letterman showjában, ahol is leadtak egy Twi-Hard: With a Vengeance néven futó klippet. A két perces mozgóanyag egyértelműen a Twilight kiparodizálása érdekében készült el (a lényege nagyjából az, hogy McClane ki van akadva az miatt, hogy Kristen Stewart és Robert Patinson szakítottak), Willis kissé érdekesre sikerült akcióját pedig felállva, tapssal jutalmazta a közönség. A Die Hard ötödik része Drágább, mint az életed alcímmel egyébként John Moore (Max Payne, Ómen, A Főnix útja) elképzelésében 2013. február 14-én jelenik meg Skip Woods (X-Men kezdetek: Farkas, A szupercsapat) forgatókönyve alapján, Willis, Jai Courtney, Patrick Stewart, Mary Elizabeth Winstead és Sebastian Koch főszereplésével.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.