Hirdetés

Die Hard 6 - Bruce Willis beszélt az előzményről

|

Hirdetés

Az utóbbi idők legmegrázóbb híre volt, hogy előzményfilmmel folytatódhat a Die Hard franchise, amelyben lényegében John McClane eredettörténetét ismerhetnénk meg 1979-ben, New York City-ben, de a tervek szerint lennének jelenetek a jelenben is az öreg McClane-nel a középpontban. A rendezést a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életedet és az Underworld filmeket készítő Len Wiseman vezényelheti le, aki legutóbb Twitteren dobta be a Die Hard: Year One címet. A Rock the Kasbah premierén most maga Bruce Willis is megszólalt a Die Hard 6-tal kapcsolatban:

Ez egy remek ötlet, egy nagyon trükkös ötlet és nagyon örülök neki. Nagyszerű az elképzelés, mivel eredettörténet lesz. Előre és hátra fogunk ugrálni [az időben].
Ezek alapján nagy valószínűséggel Willis is visszatér a hatodik felvonásban, amelynek producere Wiseman mellett Lorenzo di Bonaventura lesz. A producerek már javában keresik a forgatókönyvírót, hogy összehozzák az elképzelt sztorit. Hogy ki fogja alakítani a fiatal McClane-t, arra csupán ennyit mondott a színész:
Meglátjuk. Nem tudom. Nem tartunk még ott. Remélhetőleg keményfejű lesz.
Mivel Willis a pocsék Die Hard - Drágább, mint az életed után azt nyilatkozta, hogy többé nem szeretne McClane bőrébe bújni, ezért nem tudjuk mire vélni a fenti mondatait. Talán ezt szánja lezárásnak? Esetleg néhány pénzköteg győzte meg? Amint megérkezik a hivatalos bejelentés, azonnal beszámolunk róla.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.