Hirdetés

Drágán add az életed mesekönyv készült

|

Idén úgy tűnik nem kell sok időt tölteni a karácsonyi előkészületekkel - még alig köszöntött be az ősz, máris szembejött velünk a tökéletes ajándék.

Hirdetés

John McTiernan filmje a valaha készült legjobb akciófilm, amely nem csak Bruce Willis-szel ajándékozott meg minket, de az európai főgonoszok alfájával, Alan Rickmannel is, akinek meglepő módon ez volt az első filmszerepe. Nem nagyon telhet el úgy karácsony egy tisztességes családban, hogy ne néznék újra lassan már harmincadszorra is a legszebb filmet a témában, amelynek megható üzenete örök érvényű: az ünnepet a szeretteinkkel a legjobb együtt tölteni. Hiánypótló alkotás érkezik verses mese formájában idén karácsonykor, már szépen illusztrált mesekönyvet lapozgatva is tovább adhatjuk ezt a szép történetet a következő generációnak. Bár kissé furán fogja kivenni magát, ha tekintetbe vesszük a benne szereplő események korhatáros voltát és a 18 éves gyerekeinket próbáljuk ölbe venni az esti meséhez...

Hirdetés

Doogie Horner komikus és JJ Harrison illusztrátor közös munkájának a gyümölcse ez a zseniális alkotás, amelyet az Amazonon lehet előrendelni A Die Hard Christmas: The Illustrated Holiday Classic címen. A könyv egy angol karácsonyi klasszikus verses mese mintájára végigveszi John McClane összecsapását Hans Gruberrel és csapatával. 

Az alábbi galériában belelapozhattok a könyvbe:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.