Hirdetés

Digitálisan fiatalíthatják meg De Nirót a The Irishman kedvéért

|

Scorsese filmje majd elsimítja a nem kívánt ráncokat.

Hirdetés

Emlékeztek még Robert De Niro-ra a Keresztapa-trilógia második etapjából az ifjú Donként? Persze, hogy emlékeztek. Na, nem kicsi a valószínűsége annak, hogy újra láthatjuk őt olyan ifjoncként a nagy vásznon. Hála az egyre gyorsabban fejlődő digitális technológiának.

Hirdetés

Most, hogy Martin Scorsese végre valahára "kiszenvedte" magából régi nagy szerelemprojektjét, a Némaságot (nálunk január hetedikén kerül a filmszínházakba), ráfeküdhet egy másik, régebb óta esedékes filmre, az igaz történeten alapuló gengszterfilmre, a The Irishman-re. A The Irishman pedig nem csak attól lesz igazán spéci és érdekes, hogy rendezője ezzel a filmmel visszatér kicsit a gengszterek világához, és nem is csupán attól, hogy újra együtt dolgozik majd benne Robert De Niro-val és pályafutása során első ízben Al Pacino-val, de attól is, hogy korszerű, kísérleti fázisban lévő digitális technológia segédletével mutatják majd be a főszereplő fiatalkorát. A film producere, Gastón Pavlovich nyilatkozata szerint ez az egész még felfedezés alatt van ugyan, de az eddigi tesztek nagyon jó eredményeket mutattak.

Képesek voltunk leforgatni egy jelenetet Bobbal, majd ugyanazt megnézni úgy, hogy 20, 40, illetve 60 éves legyen rajta...Az lebegjen a szemed előtt, hogy nézett ki a Keresztapa 2-ben - lényegében úgy fogod őt viszont látni.

Bármennyire is szemöldökráncoló hatást kelt mindez és bármennyire is felvet bizonyos kérdéseket ezen technológia használata, azért érdekesnek hangzik. Plusz, mégiscsak Scorseséről beszélünk, aki csak tudja a dolgát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.