Hirdetés

Dínó tesó előzetes - Sok új jelenet és egy váratlan fordulat

|

Hirdetés

A Pixar legújabb meséje, a The Good Dinosaur - melyet nem túl szerencsésen Dínó tesónak fordított a magyar - visszavisz minket az emberi emlékezet előtti időkbe, amikor dinoszauruszok uralták a bolygót, méghozzá úgy, hogy az a bizonyos aszteroida nem csapódik be és így folyik tovább a Föld története. Innentől kitehetjük a spoilerveszély! táblát.   Az eddigi trailerek és tesaserek felfedték a gyönyörű látványvilág mellett néhány szereplő kilétét is, közöttük is főhősünkét, Arlo-ét, aki egy apatoszaurusz. A legújabb előzetesben pedig jobban szemléltetik azokat a kapcsolatokat, amiket dínónk maga körül kialakított. Eddig láthattuk, hogy jól ki fog jönni egy embergyerekkel, most viszont egy meglepő szövetségre is fény derül az eddig ellenségesnek hitt ragadozókkal is. Úgy néz ki, hogy együtt fog működni egy csapat T-Rex-szel, ami még érdekesebbé teszi ezáltal a történetet, főleg, ha összevetjük a film címével (persze nem a magyarral). https://www.youtube.com/watch?v=daFnEiLEx70 Ha a ragadozókat segíti, vajon milyen értelmet fog nyerni a "jó" dinoszaurusz jelzője? November 25-én lesz a Peter Sohn által készített Dínó tesó amerikai premierje, és úgy tűnik, hogy Magyarországon egy hetet elcsúszik, így csak december 3-án fedezhetjük fel magunknak Arlo varázslatos alternatív dínók uralta világát.      

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.