Hirdetés

Dínó Tesó - Újabb előzetesen a Pixar idei másik üdvöskéje

|

Hirdetés

A Pixar is úgy fest rálépett a gázpedálra és 20 évvel játékos debütjüket követően mostantól átlagosan évi két Pixar műnek örülhetünk. A zseniális Agymanók mellett ugyanis még jön egy kissrác és egy Play-Doh gyurmából formázott teszetosza őshüllő barátsága. Az előzetes talán a kelleténél jobban kíván hatni az érzelmeinkre, és ahogy elnézzük dinós filmhez mérten itt is lesz futás meg sikítás de az animáció akkor is GYÖNYÖRŰ SZÉP (igen, így csupa nagy betűvel), és ha animációs filmben a szívhez kell szólni, még mindig a Pixaros srácok a legjobbak. Peter Sohn (Kissé felhős) első nagyjátékfilmes rendezésére decemberig kell várni és a Dínó Tesó eredeti szinkronhangjai között megtalálhatjuk Steve Zahnt, Jeffrey Wrightot, Francis McDormandot, Anna Paquint és Sam Elliotot is. https://www.youtube.com/watch?v=O-RgquKVTPE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.