Hirdetés

Dínós thriller várható a Warner-től

|

A Deadline tudni véli, hogy a Warner Bros. lecsapott egy dinoszauruszokat középpontba állító thriller forgatókönyvének megfilmesítési jogaira, és kitudódtak az első részletek is.

Hirdetés

John Clisham korábban dolgozott már együtt James Cameronnal az Avatar-on, majd legutóbb a Titanic 3D-n, és most a Warner Bros. lecsapott az általa írandó forgatókönyv megfilmesítési jogaira. A projekt egyelőre Untitled John Clisham Dinosaur Thriller néven fut, de ez hamarosan megváltozhat, ha elkezdenek dolgozni rajta. A sztoriban olyan gyorsan mutálódó dinoszauruszokat láthatunk, akik Los Angeles-be kerülve hatalmas pusztítást visznek véghez. Clisham mellett besegít Mika Bayman is társíróként, de a stáb további tagjairól mit sem tudunk még. A megjelenés állítólag 2015-re tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.