Hirdetés

Dinoszauroszok – A Föld urai 3D-ben - December 19-től a mozikban

|

Decemberben nálunk is látható lesz a Mulan és a Karácsony Artúr rendezőjének és a Táncoló talpak mindkét része írójának közös munkája, a Dinoszauroszok – A Föld urai 3D-ben (Walking with Dinosaurs).

Hirdetés

3D-s, szinkronos családi filmre ülhetünk be december 19-én a mozikba, amely a Dinoszauroszok – A Föld urai 3D-ben címet kapta, az InterCom hivatalos közleménye pedig így szól: A 70 millió évvel ezelőtt játszódó film megtörtént eseményeken alapul: a föld hosszú fejlődésének legnagyobb vándorlásán. Hőse Pacsi, a bébidínó, aki elveszíti a szüleit – és úgy nő fel, hogy számára a legfontosabb feladat: újra megtalálni őket. Az eredetiben felvett, valóságos helyszínekbe helyezett dínók tökéletesen hihetőek – a néző számára élő, egyéniséggel rendelkező szereplői lesznek a filmnek, amely nem jöhetett volna létre a digitális képalkotó technikák legújabb generációja nélkül. A 3D technika legmodernebb változata lehetővé teszi, hogy a néző valóban a dinoszauruszok között érezhesse magát: részese lehessen, egy különleges, fenséges faj nagy, közös kalandjának, és közben átélhesse az egyéni történetet is: nevethessen, sírhasson, izgulhasson és végül megkönnyebbülhessen az óriási főszereplők sorsán.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.