Hirdetés

Dínót neveztek el Thanosról

|

Mondjunk még durvábbat? Nem ez az első eset, hogy képregényfiguráról neveznek el ősállatot!

Hirdetés

Hirdetés

2014-ben Sérgio Luis Simonatto és csapata egy új dinoszaurusz fajra utaló leleteket talált a mai Brazília területén. Idén fejeződtek be a maradványok munkálatai, melyek megerősítették az állat létezését. A frissen, a Marvel őrült titánja után elnevezett Thanos simonattoi, nem számított korának csúcsragadozójának, de kétségtelenül veszélyes bestia lehetett. A fanok egyből el is kezdtek spekulálni, hogy miként viselhetné a Végtelen kesztyűt az állat ilyen rövid karokkal? A válasz egyszerű: a lábán! Ő Végtelen cipőt használna!

Bármilyen hihetetlen, nem ez az első eset, hogy képregényhősről neveznek el dinoszauruszt. A Triceratops egy 2015-ben felfedezett rokona a Hellboy nevet kapta, jellegzetes szarvai miatt.    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.