Hirdetés

Dirty Dancing remake is várható! (Update)

|

Miután a Footloose megkapja a saját feldolgozását, a Lionsgate úgy gondolta, hogy más táncos film is erre a sorsra juthatna tejelve néhány zöldhasút, ezért eretnek gondolata támadt...

Hirdetés

A Deadline szörnyű hírekről számolt be, Hollywood ismét egy régi klasszikust próbál a sárba döngölni: ezúttal Patrick Swayze és Jennifer Gray piszkos táncát, a Dirty Dancing-et. A hálátlan feldolgozói szerepet a High School Musical készítője, Kenny Ortega vállalta el, gondolhatjuk mekkora sikerrel bír majd a remake. A Lionsgate egyébként 2004-ben kiadott már egy folytatást Dirty Dancing: Havana Nights címmel, de az befuccsolt, vélhetően így próbálják helyre hozni a dolgokat. A Dirty Dancing remake-hez se forgatókönyvíró se szereplőgárda sincs így dátum sem, de a Lionsgate gyorsan szeretné mozikban látni az alkotást.

Update: A Variety értesülései szerint 2013. július 26-án érkezik, Kenny Ortega rendezésében, Debra Martin Chase produceri felügyeletével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.