Hirdetés

Dirty Grandpa trailer - De Niro Efronnal bandázik (Frissítve)

|

Hirdetés

Robert De Niro elmegy partizni az unokájával, mielőtt az megházasodna és ezzel elrontaná az életét. Ennyi a történet. Dan Mazer-nek forgatókönyvíróként olyan harsány komédiákat köszönhetünk, mint a Brüno, a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika, rendezőként pedig az Az a bizonyos első év című romantikus vígjátékot. Akik az imént felsorolt filmek tartalmával tisztában vannak, azok nagyjából belőhetik, hogy érdekli-e őket egy olyan film, amiben De Niro Aubrey Plaza mellei közé nyomja a fejét és unokáját arra biztatja, hogy rúgjon ki a hámból, amennyire csak tud még utoljára. Frissítés: Már itt is van a szinkronos verzió, a magyar cím pedig a következő lesz: Nagyfater elszabadul. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=r2KZY-TfsOA Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=xO__UDkLdhU A Dirty Grandpa kellemesen laza komédiának tűnik, amiben ha Zac Efron nem is fogja megvillantani igazi színészi képességeit, remélhetőleg egy-két humorosabb momentumot köthetünk majd hozzá (ámbár az előzetes egyet se villant meg, inkább De Niro az, aki előreláthatóan szállítani fogja a poénokat). Az is biztató, hogy feltételezhetően egy R-besorolású filmmel van dolgunk, így ne lepődjünk meg azon, hogy az előzetesben látottak nem feltétlenül adják át a film szókimondó humorát. Tekintve, hogy mostanában egyre nagyobb keletje van a magasabb korhatár besorolású vígjátékoknak, erre azért elég nagy esély van. Bónusznak itt a film posztere is, megidézve egy klasszikust. (Na melyiket is?)

dirty-grandpa-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.