Hirdetés

A Disney is lépett: új premiert kapott a Fekete Özvegy, a Mulan és még sok másik filmje

|

A COVID-19 vírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel végül a Disney is új premierdátumokat jelentett be a filmjeihez - köztük a Marvel Filmes Univerzum negyed fázisához is.

Hirdetés

Számtalan 2020-as film csúsztatása után a Disney is követte a többi stúdió példáját, és javarészt az év második felére pakolta a felhozatalát.

Hirdetés

Az Emily Blunt és Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével érkező, könnyed kis kalandfilmnek ígérkező Dzsungeltúra egy teljes évet csúszik, 2021 nyarára. Az eredetileg 2019 nyarára tervezett Artemis Fowl, senki meglepetésére végül nem kerül mozikba most májusban, helyette egyenesen a stúdió Disney+ streamingjén fog kikötni. A Mulan kapcsán optimisták voltak az Egérnél, az animációs film élőszereplős adaptációja idén, egész pontosan július 24-én kerülhet mozikba - feltéve, ha a világjárvány is úgy akarja.

Végül, de nem utolsósorban új időpontot kapott a Fekete Özvegy is, a Marvel Studios pedig az "egyet csúsztatunk" elv mentén gyakorlatilag arrébb pakolta az összes filmjének premierjét eggyel a naptárban, így Natasha megkapja az Örökkévalók időpontját, akik megkapják Shang-Chi helyét és a többi hasonlóan, ezen minta szerint változik. A következőképp alakulnak a negyedik fázis filmjei (a Disney+ sorozatokról egyelőre nincs infó):

  • Fekete Özvegy - 2020. november 6.
  • Örökkévalók - 2021. február 12.
  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - 2021. május 7.
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 2021. november 5.
  • Thor: Love and Thunder - 2022. február 18.
  • Fekete Párduc 2. - 2022. május 8. (ez nem változott)
  • Marvel Kapitány 2. - 2022. július 8.

A Taika Waititi és Ryan Reynolds-féle Free Guy 2020. december 11-re, a Bob burgerfalodája film júliusról 2021. április 9-re, Wes Anderson The French Dispatch Oscar-esélyes filmje pedig július 14-ről október 16-ra vándorol.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.