Hirdetés

A Disney többek között a Reszkessetek, betörőkhöz is új feldolgozást tervez

|

Állítólag teljesen kifordítanák az eredeti koncepciót.

Hirdetés

A The Walt Disney Company vezérigazgatójaként ismert Bob Iger egy befektetőknek tartott előadáson a minap elmondta, hogy a Fox-felvásárlás következtében hozzájuk került sikerfilmek közül a Reszkessetek, betörők! mellett az Éjszaka a múzeumban, az Egy ropi naplója és a Tucatjával olcsóbb című vígjátékokhoz is szeretnének készíteni újragondolást a hamarosan induló streamingoldalukra.

Hirdetés

Az említett klasszikusok közül egyelőre csak a Reszkessetek, betörők! remake-je kapcsán vannak információi a Collider nevű hírportálnak. Értesüléseik szerint az új feldolgozás alapjaiban megváltoztatná az 1990-ben bemutatott eredeti film koncepcióját, és ezúttal egy kisfiú lopna egy házaspárt, nem pedig két tolvaj egy kisfiút. A lap azt is tudni véli, hogy az egyik főszerepre Melissa McCarthy-t szemelte ki a stúdió (aki A kis hableány remake-jéhez is kulcsfontosságú szerepben csatlakozott), míg a rendezői széket a Borat és a Nagyfater elszabadul direktora, Dan Mazer foglalhatja el. A portál maga is leszögezte, hogy mindez egyelőre nincs kőbe vésve, és a Disney még nem döntött a reboot konkrét irányvonala mellett.

Egyébként meglepően érdekes, hogy a Disney négy vígjáték-klasszikushoz nyúl első körben valamelyik népszerű, a 20th Century Fox megvásárlásával a tulajdonukba kerülő franchise helyett - noha valószínűleg nem kell őket félteni, elvégre korábban már elhangzott, hogy például a minden téren remek fogadtatású A majmok bolygója-szériát sem akarják a polcon porosodva hagyni, a Marvel stúdió égisze alá visszaszállt Fantasztikus négyessel és a mutánsokkal (köztük Deadpool karakterével) egyetemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.