Hirdetés

Disney sorozat készül a Hős6osból

|

Hirdetés

A Hős6os a kisképernyőre tart! Mindezt a Hollywood Reporter közölte, akik szerint a Kim Possible alkotói, Mark McCorkle és Bob Schooley adaptálják a 2014-es animációs filmet a Disney XD csatornára. A sorozat ott veszi majd fel a fonalat, ahol a történet abbamaradt. Hiro és Baymax, szuperhős barátaikkal, Wasabival, Honey Lemonnal, Freddel és Go Goval kiegészülve folytatják a város védelmét a fejlett technológiákat használó gonosztevőkkel szemben. Eközben Hironak, a San Fransokyo Tudományos Intézmény legújabb csodagyerekének vadonatúj akadályokkal is szembe kell néznie.

A kollégáink a Walt Disney Animációs Stúdiónál egy briliáns új világot alkottak, amit a Marvel inspirált, életteli és egyedi karakterekkel. - nyilatkozta Gary Marsh, a Disney Channels vezető kreatív tisztviselője - "Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van jobban megismernünk ezeket a karaktereket egy világszínvonalú animált sorozatban. Tele mókával, akcióval és megnyerő történetmeséléssel, amit csakis Mark, Bob és Baymax tudnak szállítani.
A filmben, ami egy kevésbé ismert Marvel képregényt adaptált, Hiro és robot pajtija, Baymax hősökké váltak annak érdekében, hogy felfedjék Tadasi halálának, Hiro testvérének és Baymax alkotójának, hátterét. Az Oscar jelölt szuperhős akció-vígjáték több mint 657 millió dollárt szedett össze világszerte. Örültök a folytatásnak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.