Hirdetés

Limitált díszdobozban jelenik meg a 25. évfordulós Ollókezű Edward

|

Hirdetés

Nemrég olvashattatok öt rendkívüli érdekességet az Ollókezű Edward 25. évfordulójának apropójából, de van a filmmel kapcsolatban más hírünk is: az ünnepi évforduló alkalmából ugyanis egy nagyon különleges díszdobozos Blu-ray kiadással készült a Bontonfilm, amely nem hiányozhat egyetlen vérbeli gyűjtő ereklyéi közül sem. A díszdobozos Ollókezű Edward tartalmaz egy rendezői és zeneszerzői kommentárral ellátott kiadást, plusz még a film egyik ikonikus jelenetéből ismert kivágott papírfigurák is ott lapulnak a film, a különleges kártyák és a családi fotó mellett.

Ollokezu_edward_diszdoboz
Összefoglalva tehát a december 21-én megjelenő, várhatóan 12.990 forintos árcédulával érkező limitált változattal a következőket kapjuk: - speciális kialakítású díszdoboz - kivágott papírfigurák - öt karakterkártya - családi kép kerettel
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.