Hirdetés

Disztópiát csinálnak a Kisasszonyokból

|

Hirdetés

Valószínűleg a kínálkozó lehetőségek végtelen tárházát nyitotta meg a Büszkeség és balítélet meg a zombik, már ami a klasszikusok újragondolását illeti. Seth Grahame-Smith a regény átdolgozásában elárasztotta Jane Austen világát élőholtakkal – a készülő filmváltozatról már kaptunk is pár képet. Most azonban úgy tűnik, hogy Louisa May Alcott 1868-as klasszikusa, a Kisasszonyok sem ússza meg, hogy teljesen felforgassák. A Kisasszonyoknak persze nem ez lesz az első adaptációja: a legismertebb mind közül a Winona Ryder, Susan Sarandon, Kirsten Dunst és Christian Bale főszereplésével, 1994-ben forgatott film. A CW új produkciójában messze elrugaszkodnak majd az alapoktól: egy disztópiát szeretnének készíteni Meg, Jo, Beth és Amy történetéből. Az új verzióban a lányok Philadelphia utcáin küzdenek a túlélésért, miközben felfednek egy összeesküvést, és próbálják nem kinyírni egymást. Ez közel sem hangzik annyira szívmelengetőnek, mint ahogy azt  Louisa May Alcott annak idején megálmodta…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.