Hirdetés

Django közeleg

|

Az év egyik legjobban várt filmje, és semmi kétség, az év egyik legkülönlegesebb filmje lesz. Quentin Tarantino három éve rendezett utoljára, ám idén január óta újra forgat.

Hirdetés

A Django Unchained (munkacím) (hazai bemutató: 2013. január) csapata Kaliforniában kezdett dolgozni, onnan Wyomingba majd New Orleansba költözött: a mindig új meglepetést okozó mester ugyanis westernt készít, bár ő inkább úgy nevezi új filmjét: southern, hiszen az amerikai dél mélyén játszódik nem sokkal a polgárháború előtt. A stáb rövid időre megszakította a munkát, hogy a mexikói Cancúnban megmutassák magukat az újságíróknak, és ebből az alkalomból az eddig titokban tartott történetet is nyilvánosságra hozták: a főhős egy felszabadított rabszolga lesz (őt alakítja Jamie Foxx), akit egy német fejvadász (Christoph Waltz) kiképez a közelharcra, hogy megkereshesse és kiszabadíthassa feleségét (Kerry Washington) egy gonosz ültetvényes (Leonardo DiCaprio) fogságából.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.