Hirdetés

Django leforgott

|

„Megcsináltuk! Hajnali 1:23-kor véget ért az a különleges út, amit a Django elszabadul jelentetett – írta ki Facebook-oldalára Stacey Sher producer szerda reggel.

Hirdetés

– 126 (vagy más számítás szerint 130) nap nehéz, varázslatos, hihetetlen kaland volt ez Simi Valleytől az Alabama Hillsen és a jeges Grand Tetonson át a New Orleans-i mocsárig meg vissza. Ma hajnalban leforgattuk az utolsó jelenetet, szétszéled a stáb.” Quentin Tarantino új, talán minden eddiginél ambíciózusabb munkája, melyben Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Jonah Hill, Samuel L. Jackson és Kerry Washingon játssza a főszerepet, az amerikai Délen játszódik a polgárháború előtt: olyan western, amely – műfajtársaitól eltérően – nem kerüli ki a rabszolgaság kérdését, és Tarantino világlátásának megfelelően, kegyetlen, véres és vicces.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.