Hirdetés

Django tényleg elszabadul

|

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál főutcáján, a Croisette-en akkora poszter hirdette a múlt héten Quentin Tarantino új filmjét, hogy azt valószínűleg még a Holdról is látni lehetett.

Hirdetés

A szerencsések azonban ennél alaposabban is megismerhették a Django elszabadul-t (Django Unchained, hazai bemutató: 2013 januárja): bő tízperces összeállítást nézhettek meg a még készülő westernből, melynek Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson a főszereplője. A beszámolók szerint a megzabolázhatatlan mester vad, véres, politikailag különösen inkorrekt filmet készít egy felszabadított és fejvadásznak álló rabszolgáról. Az elmúlt hetekben arról érkeztek a hírek, hogy a korábbi tervekkel ellentétben sem Kurt Russell, sem Sacha Baron-Cohen nem tudott szerepet vállalni a filmben: korábbi szerződéseik miatt nincs idejük a forgatásra. Ám a film producere, Tarantino legkitartóbb munkatársa Cannes-ban elárulta az újságíróknak, hogy a film szereposztása még nincs lezárva.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.