Hirdetés

Django Unchained - A legelső poszter (Update)

|

Quentin Tarantino western stílusú filmjének előzetesére még nyilvánvalóan sokat kell várni, de a marketing már beindult és előhozakodtak a legelső plakáttal, ami egyszerű, mégis nagyszerű.

Hirdetés

A Django Unchained története szerint Django (Jamie Foxx) feleségét egy földesúr (Leonardo DiCaprio) tartja rabságban, így a rabszolga fellázad, ám útja során megannyi akadállyal kerül szembe, hogy elérje végső célját. Az úr egyik hű csatlósával is felveszi a harcot, akit majd Samuel L. Jackson alakít. Segítője is akad, mégpedig egy német fejvadász (Christoph Waltz) személyében. Quentin Tarantino a rendezés mellett magára vállalta a forgatókönyv írását is, és álomstábot sikerült ismét összehoznia: a Django Unchainedben olyan színészekkel találkozhatunk, mint Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Sacha Baron Cohen, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Don Johnson, Anthony LaPaglia, RZA, Kerry Washington és Walton Goggins. A tovább mögött megtekinthetitek a teljes posztert, míg a filmre egészen 2012. december 25.-ig várnunk kell.

Update: időközben az InterCom jóvoltából megérkezett a poszter magyar változata, amit mellékeltünk is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.