Hirdetés

Django Unchained - Borat a stábban!

|

A hatásvadász címből már rájöhettetek, hogy Quentin Tarantino újabb úriembert választott ki arra a megtisztelő feladatra, hogy egy-egy szerepet töltsön be következő nagyszabású elképzelésében.

Hirdetés

Ezúttal az Ali G, Borat és Bruno karakterneveken ismert brit származású színész, Sacha Baron Cohen került a már így is lenyűgöző Django Unchained csapatába. Cohen a történetben nem sok vizet zavar, egy Scotty nevű kártyást fog alakítani, aki megvásárolja Django feleségét. Képzeljük csak el, Tarantino vágyálmában olyan nevek kaptak eddig helyet, mint Jamie Foxx, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Leonardo DiCaprio, Don Johnson, Joseph Gordon-Levitt, Anthony LaPaglia és RZA. A Django Unchained várható megjelenése 2012. december 25-én esedékes, ahol összemérheti erejét a hasonló főszereplővel bíró (DiCaprio) A nagy Gatsby-vel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.