Hirdetés

Django Unchained - Tarantino ütős stábot szervez

|

Lendületesebben és lehengerlőbben alakul Quentin Tarantino új filmjének stábja, mint azt valaha is álmodni mertük volna: a mester a legjobbak közül válogat, minőségi matéria várható.

Hirdetés

Ghost kolléga beszámolt már korábban e tervezett Tarantino műről, akkor azt mondta a rendező, hogy Will Smith lesz a főszereplő, Django. A stáb azonban nem egy emberből áll, ó dehogy! Éppen ezért Tarantino tovább válogatott és sikerült előkeresnie három megfelelő színészt ötletéhez: közülök ketten szimplán részt vesznek a filmben, egyikük pedig a főgonosz nemes feladatát kapja. Idris Elba és Christoph Waltz kettőséről beszéltem előbbiekben, utóbbiban pedig Leonardo DiCaprio-t említettem meg, ugyanis Tarantino őt nézte ki a Django Unchained sötét oldalának képviselőjévé, így Will Smith legfőbb nemezise lehet Calvin Candie néven. Szemmel tartjuk a projektet, nagyon várós!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.