Hirdetés

Django Unchained - Újabb szereplők a láthatáron

|

A 2012 végén várható western projekttel Quentin Tarantino tervezi meghódítani a kritikusokat, a bevételi listákat és a rajongókat világszerte: ilyen stábbal a háta mögött össze is jöhet neki.

Hirdetés

A tisztább átlátás érdekében lássuk, hogy kik mondhatóak eddig a Django Unchained szereplőinek: helyet kapott Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Don Johnson és Idris Elba. A legfrissebb casting hírek szerint további két ember csatlakozott az imént felsorolt minőségi brigádhoz, ők pedig nem mások, mint Joseph Gordon-Levitt és Kerry Washington. Előbbi fiatal úriember az Eredet után ismét együtt dolgozhat DiCaprio-val, de a filmbeli szerepéről nem esett szó. Utóbbi hölgyemény ismerős lehet a Szívem érted rapes-ből, a Rossz társaságból, a Mr. és Mrs. Smith-ből, a Fantasztikus négyesből és a Kínzó közelségből is, de általában csak mellékszerepeket alakított, mint ahogyan most is (Broomhilda lesz a neve, többet nem tudni). Kételkedik még valaki abban, hogy Tarantino mester nagyot alkot majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.