Hirdetés

Django Unchained - Ütős taggal bővült a stáb

|

Eddig sem arról volt híres Quentin Tarantino következő siker és kultgyanús filmje, a Django Unchained, hogy szegényes lenne a színészfelhozatala, de újabb nagy csillag csatlakozott a már bejelentettekhez.

Hirdetés

Quentin Tarantino a Becstelen Brigantyk után újfent sikerfilmet szeretne készíteni és a mesterre egyértelműen rámondhatjuk, hogy szeret a megszokott embereivel dolgozni és újakat segíteni boldogulni. A jelenlegi stábban Jamie Foxx lesz a címszereplő Django, Leonardo DiCaprio alakítja Calvin Candie-t, aki elnyomja hősünket, de Tarantino beszervezte a tehetséges Christoph Waltz-ot is, akivel a már emlegetett 2008-as projekten ügyködtek együtt. A rendező nem érte még be ennyivel, a legfrissebb hírek szerint Samuel L. Jackson is csatlakozott a sikercsapathoz, vele pedig abszolúte szoros barátságot ápol és rengeteget forgattak együtt (Ponyvaregény, Jackie Brown, Kill Bill 2). Jackson egy házi rabszolgát alakít majd, aki egy szadista rabszolgamester jobb keze. Rajtuk kívül még a stábban lesz Kevin Costner és Treat Williams is. A forgatókönyvet szintén Tarantino bácsi szerezte, a western premiere 2012. december 25.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.