Hirdetés

Django Unchained - Változások a stábban

|

Nem kell megijedni, semmilyen komolyabb színész nem válik ki a csapatból, csupán egy mellékszereplő változott és egy másik érkezett Tarantino következő ígéretes projektjébe.

Hirdetés

Sok kisebb casting hír is felröppent a Django Unchained kapcsán, mely produkció stábjának szerves részét Leonardo DiCaprio, Idris Elba, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson és Jamie Foxx képviseli majd, azonban a mellékszerepekben történtek változások. Ilyen reformnak tekinthető Kevin Costner lecserélése, akinek helyét Kurt Russell veheti át. M.C. Gainey (A törvény embere, Faterok motoron, Bobby Z élete és halála) karaktere a főhős feleségét fogja megerőszakolni, míg a frissen bejelentett Don Johnson egy Big Daddy névre hallgató rabszolga kereskedőt alakít majd. IPazar szereplőgárda, nemde?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.