Hirdetés

Djimon Hounsou mint Fekete Párduc?

|

Miután már sok színész kampányolt TChalla szerepének eljátszásáért, most a többek között az Eragon-ban és a Gladiátor-ban is szereplő Djimon Hounsou-n a "sor".

Hirdetés

Hounsou a "Föld legnagyobb hősei" animációs sorozatban már adta Fekete Párduc hangját, így talán nem is lenne távol tőle ez a szerep: "Ez megtiszteltetés lenne számomra. Biztos elképesztő történetet tudnánk készíteni hozzá. Tudom,hogy ez nem csak egy film lenne, ha nem attól sokkal, sokkal több. Egy fiktív afrikai falu, fejlett techológiával és fegyverekkel. Pluszban azzal,hogy Párduc volt az első fekete szuperhős. Kell ennél több? Wakanda védelmében annyit mondanék, hogy olyat nem tehetünk, hogy például elmegyünk a háború sújtotta Kongóba és mondanánk, hogy szeretnénk itt filmet forgatni. Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Tudom, hogy nagyon sokan szeretnék már ezt a karaktert is mozivásznon látni és ha felkérnének rá, nagyon szívesen elfogadnám." Szerintetek Hounsou jól illeszkedne TChalla szerepére a nagy képernyőn?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.