Hirdetés

Doctor Strange - A Marco Polo egyik színésze is csatlakozik

|

Hirdetés

Miután megtalálták magát a címszereplőt, Doctor Strange-t, Benedict Cumberbatch személyében, nem sokkal utána a női főszerepet is kiosztották (Rachel McAdams), illetve a gonosz is megvan már (Mads Mikkelsen), de olyan ikonikus karakterekre is van már színész, mint a The Ancient One (Tilda Swinton) és Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor). Ezúttal a szükséges sidekick került sorra, vagyis Strange segítője, aki egy (ex)szerzetes, és bár nincs mágikus ereje, de azért a harcművészetekben elég jól helyt tud állni. Meg valami olyasmiról is szó van, hogy ő őrzi a doki testét, amikor épp "távol" van (másik dimenziókban, meg ilyenek).

3031-fitandcrop-560x350
Benedict Wongot legutoljára a Mentőexpedícióban (The Martian) láthattátok, ő volt a szemüveges pali a skype beszélgetések túloldalán, akinek mindent lehetetlen időn belül kellett megoldania. Valószínűleg azért inkább a Netflixes Marco Poloban hozott maradandóbb alkotást, hisz ő volt a nagy Kublai Khan. Emellett szerepelt még a Prometheusban és a Kick-Ass második részében.
3kublai0912a
Doctor Strange november 4-én fog először varázsolgatni a mozikban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.