Hirdetés

Doctor Strange: "Csak a szokásos."

|

Hirdetés

A Disney Expója a hétvégén jobbára a nagyágyúk (Star Wars, Amerika Kapitány, Alice) jegyében telt, de a Marvel ura, Kevin Feige azért szóba hozta a Doctor Strange-t is.

A célunk az, hogy tovább feszegessük a képregény adaptációk, a Marvel Filmes Univerzumának a határait. A képregények keresztülmennek ezeken a dimenziókon, és filmről filmre ugyanezt próbáljuk elérni a mozikban mi is.
Feige nem tudott érdemi képanyaggal előrukkolni, hiszen a forgatás majd csak novemberben kezdődik majd, csupán egy koncepciós rajzokból összeollózott előzetessel, valamint a címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch videóüzenetével, aki ezt nyilatkozta a szerepéről:
Egy igazán rendkívüli karakter, aki egy teljesen más dimenziót nyit meg előttünk, a párhuzamos világoktól kezdve a Marvel világáig. Igazi agyeldobós élmény lesz. Csajok, kocsik, robbanások, asztrális kivetülések a párhuzamos világokban. Csak a szokásos.
Maga a koncepciós tervek alapján felvázolt előzetes tartalmazott olyan képsorokat, amelyek az Eredet ikonikus, egymásba forduló város jelenetét idézte. A producer a prezentációja végén elárulta, hogy a film éppen annyira megnyugtató lesz, mint amennyire fura, akárcsak akármelyik eddigi film, amit eddig készített. Ebből ha rosszmájúak akarnánk lenni, arra következtetnénk, hogy a Marvel ezzel a filmjével sem merészkedik többre, mint egyszerű(?) műfaji kísérletezésre. Cumberbatch-en kívül a filmben még feltűnik az Oscar-díjas Tilda Swinton, mint  Ősvarázsló és Chiwetel Ejiofor Mordo Báró szerepében. A panelen sajnos más színész nevét nem erősítették meg, de Rachel McAdamst rebesgetik Strange szerelmeként (aki így már a második Holmes-ot is kipipálhatja a filmográfiájában). A filmet Scott Derrickson (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Sinister) dirigálja és jövő novemberben érkezik majd a mozikba. Ti várjátok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.