Hirdetés

Doctor Strange előbb felbukkanhat?

|

Hirdetés

Mostanában kevesebb szó esik a Marvel harmadik fázisának a filmjeiről, hiszen jobbára mindenki az aktuális Pókember castinggal van elfoglalva, esetleg a jövőre debütáló Polgárháború már most felmerülő kérdéseit taglalgatja. Mióta bejelentették, hogy a Kódjátszmával végérvényesen szupersztárrá avanzsáló Benedict Cumberbatch alakítja a mágia mesterét, Doctor Strange-t, azóta viszonylagos csönd honol a produkció és a karakter körül, és mindenki inkább a színésznek világhírnevet hozó Sherlock karácsonyi különkiadására koncentrál. Most úgy tűnik, hogy a sorozatok rajongóinak ismét van egy jó hírünk. A Netflix szép sikereket ért el a Daredevil első évadával, és gyorsan be is rendelték a másodikat, de emellett a megállapodásuk értelmében a Marvellal még érkezik tőlük az A.K.A. Jessica Jones, a Luke Cage és az Iron Fist is a csatornára. A legújabb pletykák szerint a Legfőbb varázsló, a Föld védelmezője ezek valamelyikében tűnik fel egy cameo erejéig. A legnagyobb valószínűség szerint az Iron Fist lesz ez a sorozat, amiben cameozhat (egyes pletykák szerint ez kimerül Cumberbatch jellegzetes orgánumában, és fizikailag nem jelenik meg), mivel elsősorban ez köthető össze a Strange által képviselt miszticizmussal. Rengeteg még a kérdőjel, hiszen a jövő novemberben érkező Doctor Strange mozi előtt kéne debütálnia a fent felsorolt sorozatok valamelyikének, amikről még nem sokat tudunk. Vagy szerintetek majd egy stáblistás jelenetben debütál az Amerika Kapitány: Polgárháború végén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.