Hirdetés

Doctor Strange - Itt vannak az első koncepciós rajzok

|

Hirdetés

A Marvel második fázisának filmjeit tartalmazó BluRay szett megjelenése előtt egy tonnányi videót kapunk arról, hogy mit is várhatunk a csomagtól és nem csak a már debütált szuperhős kalandok kulisszái mögé tekinthetünk be, hanem egyenesen a jövőbe is nézhetünk. A stúdió nagyon helyesen igyekszik elkerülni, hogy két ugyanolyan filmet készítsen és a 2016-ban érkező Doctor Strange sem kivétel ezalól. A Benadict Cumberbatch főszereplésével készülő film elhozza a mágia misztikus világát az MFU-nak. Egy új videóban Kevin Feige producer és Scott Derrickson rendező ejtenek pár szót a produkcióról. Elmondják, hogy mennyire sokat jelent Cumberbatch csatlakozása, mennyit tesz hozzá a Doctor Strangehez a jelenléte, ami egy igazi akcióval fűtött belső utazás lesz. A videóban néhány eddig nem látott koncepciós rajz is feltűnik, úgyhogy érdemes odafigyelni. https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=CjXsiOxPynA A Doctor Strange forgatása jelenleg is folyamatban van. A produkció Londonban, New Yorkban, Hong Kongban és Nepalban zajlik. A premier várható dátuma 2016 november 10.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.