Hirdetés

Doctor Strange - Képeken a főgonosz Mordo báró!

|

Hirdetés

Ebben a pillanatban is zajlik a jövőre érkező Doctor Strange film forgatása Nepálban, melyről már kaphattunk bepillantást néhány fotó erejéig, amelyeken a főszereplő doktor/varázslót alakító színész, a nagy Benedict Cumberbatch is feltűnt. Most újabb lesifotók érkeztek, melyeken végre megcsodálhatjuk a film egy másik főbb szereplőjét, Chiwetel Ejiofort, aki a fő ellenlábast, Mordo bárót kelti majd életre. https://instagram.com/p/9y2bZFBzj7/ https://instagram.com/p/9y46wgKZt6/ A film egyébként Scott Derrickson (Sinister) rendezésében készül, és a tény, hogy az eddig említett két nagyágyú mellé még olyan nagyszerű színészeket sikerült megnyerni, mint Tilda Swinton, Rachel McAdamsMichael Stuhlbarg, és a hírek szerint magát a sorozatbeli Hannibalt is, azaz Mads Mikkelsent, mindenképp váróssá teszi a filmet. A Doctor Strange 2016. november 4-én nyit a mozikban. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.