Hirdetés

Doctor Strange - Különleges eredetsztorival jön

|

Hirdetés

Amikor Doctor Strange bekerült a hosszútávú tervbe, még senki nem értette, hogy fog ő beleilleni az eddig kicsit "földhözragadtabb" hősök világába, de aztán volt szerencsénk egy Galaxis Őrzőihez és minden világossá vált. A Marvel mindent meg tud csinálni, csak akarnia kell. Doctor Strange jövőre érkezik, hogy a rákövetkező évtől már évi három Marvel filmet nézhessünk a mozikban. A szereplők mellett egyelőre annyi biztos, hogy egy újabb eredetesztorit láthatunk majd, annak ellenére, hogy korábban azt nyilatkozták, abban nincs semmi érdekes. És most mégis:

Valamiért néhány ember arról panaszkodik, hogy miért nem csinálunk több eredetsztorit, de azokat már eléggé unjuk. Szerintem az embereknek elegük van belőle, láttak eleget és főleg olyanokat, amiket már túl jól ismernek. Doctor Strange-nek van a legjobb, legklasszikusabb és legegyedibb eredettörténete az összes hősünk közül, miért ne mesélhetnénk akkor el? Mindig is ez volt nagyjából a terv. Sok függ attól, hogy hogyan meséled el a történetét, talán van lehetőség fordulatokra és szabad játékra néhány elemmel, de sokszor igazi ajándék, ha a képregények ilyen letisztult történettel és karakterekkel rendelkeznek. Ez nem sokszor esik meg, viszont ha mégis, akkor használnod kell.
A címszereplőt Benedict Cumberbatch fogja alakítani, aki még decemberben írta alá a szerepre. Doktor Stephen Strange a képregényekben 1963-ban jelent meg először, ami a képességeit illeti, ő a legfőbb varázsló és a feladata, hogy megvédje a Földet minden természetfeletti fenyegetéstől. Eredetileg sebészként élte hétköznapi életét, de egy idegkárosodás miatt ez egyre nehezebbé vált és emiatt kezdett más gyógymódok után kutatni, aminek később az erejét is köszönheti. Természetesen az időfolyamán a Bosszúállók csapatát is erősítette, sőt, még Defender is volt. Tilda Swinton lesz a The Ancient One, aki a képregényekben egy férfi, ezért is lepődött meg mindenki, amikor bejelentették. Kevin Feige így reagált rá:
Van egy nagyszerű színészünk, aki egy nagyszerű karaktert játszhat el, egy igazán egyedi módon, és legfőképp nem fog beleesni olyan sztereotípiákba, ami néha jellemző volt a képregényekre. Vicces, ahogy kérdezed: "Tilda Swinton nőt fog alakítani?" és tudom, hogy azért kérdezed, mert Tilda remekül végzi ezt a félreérthető munkát, már ami a nemeket illeti. Egyértelműen nő, de elég kétértelmű lesz a megvalósítása.
A Doktornak Baron Mordoval kell majd megküzdenie (Chiwetel Ejiofor) és Rachel McAdams lesz a női főszereplő, Strange szerelme. Az ő szerepét viszont még senki nem erősítette meg, egyesek szerint inkább Linda Cartert (Night Nurse) fogja megszemélyesíteni, de akkor a Marvel saját magának mondana ellent, hisz a karakter már többször is feltűnt a Daredevilben.
Nagyon-nagyon fontos szerepet fog játszani a filmben és egy bizonyos nézőpontot képvisel a világban, amit meg fogunk tapasztalni a film során. Viszont kétség nélkül, Doctor Strange lesz az, akinek a szemével fogjuk látni az eseményeket.
Mellettük még Mads Mikkelsen fog fontosabb szerepben feltűnni. Scott Derrickson rendezi a filmet, aki eddig főleg horrorral foglalkozott, úgyhogy ehhez mérten igazítsa mindenki az elvárásait. Premier 2016. november 16-án.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.