Hirdetés

Doctor Strange - Mads Mikkelsen lesz a főgonosz?

|

Hirdetés

Kicsit még fáj még a Hannibal sorozat elkaszálásáért a szívünk, de ha ezzel a zseniális Mads Mikkelsen olyan filmekhez csatlakozhat a felszabaduló ideje miatt, mint a Star Wars: Rogue One, akkor már kicsit könnyebb a búcsú. Ha hihetünk a Variety-nek (márpedig ők nem szoktak a levegőbe beszélni), akkor Mikkelsen a Marvel Doctor Strange című mozijában is felbukkan majd, méghozzá nem is akármilyen szerepben. Nem sokkal azt követően, hogy Tilda Swintont castingolták az Ancient One szerepére a Scott Derrickson (Sinister) rendezésében készülő Doctor Strange-hez, máris itt a következő, az előzőnél sokkal nagyobb dobás: a Variety úgy tudja, hogy az illetékesek Mads Mikkelsent szemelték ki az egyelőre ismeretlen főgonosz eljátszására, aki - ha valóban csatlakozik a csapathoz - a Benedict Cumberbatch által bemutatandó főszereplővel mérheti össze erejét. Egyes pletykák szerint Mikkelsen a misztikus Dormammu-t alakíthatja, Baron Mordo szerepére Chiwetel Ejiofort beszélik, míg állítólag Rachel McAdams a női vonalat erősítheti majd.

doctor-strange-logo
Mikkelsen már szóba került a Thor: Sötét világ esetében is, hiszen ő játszhatta volna Malekithet, ám a Hannibal miatt nem fért bele az idejébe a forgatás, így végül Christopher Ecclestont választották helyette. Lehetséges, hogy mégiscsak összejön kedvenc kannibálunknak a Marvellel való barátság? A Doctor Strange a jelenlegi tervek szerint 2016. november negyedikén jelenik meg világszerte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.