Hirdetés

Doctor Strange mozi a Bosszúállók 2 után?

|

Kevin Feige, a Marvel atyaúristene a Vasember 3 promóciózása közben elárulta, hogy valószínűleg mikor számíthatunk a különálló Doctor Strange filmre.

Hirdetés

Akadnak a Mavel univerzumában olyan beígért, illetve cameozott hősök, amiket szívesen látna viszont a vásznon a rajongótábor, lehetőleg minél előbb. Ilyen volt Hangya, Fekete Párduc és természetesen Doctor Strange is, akiről a Marvel feje, Kevin Feige elárult egyet s mást a Vasember 3 reklámozása közben. Szerinte minden további nélkül megvan rá az esély, hogy Doctor Strange a Bosszúállók 2 és a Hangya után a Marvel soron következő filmjei között szerepeljen. Ez akár azt is alátámaszthatná, amit Feige korábban pletykált, hogy Thanost a harmadik Bosszúállók filmre tartogatja, ahol el kell majd a segítség a csapatnak és így jönne képbe a nagy erejű Strange? Előbb-utóbb minden kiderül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.