Hirdetés

Doctor Strange - Rachel McAdams lesz a főhős szerelme?

|

Hirdetés

A Marvel Doctor Strange mozija már korábban is lenyűgöző szereplőgárdával bírt (Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton és Chiwetel Ejiofor), most azonban újabb nagy név csatlakozhat a projekthez, méghozzá a pletykák szerint Rachel McAdams személyében. A Heroic Hollywood nem megbízható forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a jelenleg a True Detective második évadában is szereplő McAdams-nek tett egy ajánlatot a Marvel, hogy csatlakozzon a stábhoz, mint női főszereplő. A szóbeszéd konkrét nevet nem említett, viszont két főbb női karakter is volt a képregényekben Strange mellett: Morgana Belssing és Clea. Clea a Sötét Dimenzió uralkodójának jogos örököse, aki először 1964-ben mutatkozott be a Strange Tales #126-ban. Egy ideig a varázslóval élt együtt, szeretője és egyben tanítványa volt. Morganna ezzel szemben nem rendelkezik semmilyen természetfeletti háttérrel vagy hatalommal, ő csupán egy író, aki Strange barátja és későbbi szeretője.

rachel-mcadams-11
A Doctor Strange forgatása várhatóan még idén megkezdődik Londonban, jó eséllyel még azelőtt megkapjuk a stábot érintő közleményt. Scott Derrickson (Sinister, Amikor megállt a Föld, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Távozz tőlem, Sátán!) John Spaihts (Prometheus) forgatókönyvéből vezényel majd, a világpremier pedig 2016. november 4.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.