Hirdetés

Doctor Strange - Részletek a hős erejéről és McAdams karakteréről

|

Hirdetés

Az első hivatalos képek és Mads Mikkelsen karakterének részletei után a Marvel további információkat osztott meg a Doctor Strange filmmel kapcsolatban. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke az Entertainment Weekly-nek beszélt a címszereplő képességeiről és a Rachel McAdams által játszott karakterről is ejtett pár szót, amiket a Marvel Magyarország fordításában olvashattok alant. Feige szerint Doctor Strange-nek lesz egy különleges köpenye, a Cloak of Levitation, valamint egy még annál is különlegesebb ereklyéje, az Eye of Agamotto, amely a rajongók szerint egy Thanos égkövei közül és a képregényekben Strange ennek segítségével győzte le Dormammu-t. Persze ennyire részletesen nem ment bele a dolgokba a Marvel elnöke, de azért érdemes elolvasni, amit mond:

Végül rengeteg dologra lesz képes. Varázsigéket mormol, ami a képregényekben vicces nevű nyelvtörő dolgokban jelenik meg. Nem akartunk ettől elzárkózni, mert ez teszi Doktor Strange-t Doktor Strange-é. Megvan neki a Levitáció Köpenye, amitől képes repülni, de nem úgy repül, mint Superman vagy Thor. Szinte saját tudata van ennek a köpenynek, ami újfent ad egy szuperhőst vörös köpennyel, – amit láthattunk már párszor – de ugyanakkor teljesen egyedi és teljesen eredeti módon tehetjük ezt meg. Képes ilyen fénymandalákat létrehozni, amiket pajzsként vagy egyfajta fegyverként használhat. Képes portálokat kreálni, ami a szemed előtt tárul fel, amin átlépve eljuthat a világ bármelyik pontjára. És őszintén, ebben a filmben csak a felszínét fogjuk karcolgatni, hogy mire is képes.
Ami Rachel McAdams karakterét illeti, Feige a következőket nyilatkozta róla:
Rachel McAdams egy sebészt fog alakítani, aki régről ismeri Strange-t, és egyfajta bójaként szolgál a régi életéhez, mikor a mágus szerepébe lép. Olyasvalaki, akivel kapcsolatban van a kezdetekkor, majd újra találkozik vele, és segít megőrizni az emberségét.
Benedict Cumberbatch a következőket árulhatta el McAdams szerepéről:
Nem hiszem, hogy elárulhatom a kapcsolat típusát. De mondjuk úgy, hogyha nyomulok rá, akkor jobban, mint Ancient One-ra.
A Doctor Strange 2016. november tizedikén jelenik meg itthon, mi pedig már alig várjuk, hogy láthassuk az első trailert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.