Hirdetés

Doctor Strange - Részletek Mikkelsen karakteréről

|

Hirdetés

A Doctor Strange első képei közelebb vittek minket hozzá, hogy Benedict Cumberbatch hogy mutat majd a címszereplőként hivatalosan, de a mellékszereplőkről továbbra is hiányosak az ismereteink. Ezen szerencsére részben változtat az a nyilatkozat, amit Stephen Broussard, a film executive producere és Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke adott az Entertainment Weekly-nek és amit a Marvel Magyarországgal karöltve elhoztunk nektek is. Broussard bejelentette, hogy Mads Mikkelsen valóban a Doctor Strange főgonosza lesz, Feige pedig a következőket mondta a körítéssel kapcsolatban:

Átkalauzoljuk a közönséget egy multiverzumon, más dimenziókon, ahol csodálatos dolgok vannak odaát. Csodák, amik remélhetőleg vizuálisan extrém izgalmasak és egyediek lesznek. De vannak elég ijesztő dolgok is azokban a dimenziókban.
[caption id="attachment_75290" align="aligncenter" width="1024"]
mads-mikkelsen-153287
Mads Mikkelsen[/caption] A Cumberbatch-féle Strange és a Tilda Swinton által játszott The Ancient One pont ezektől az ijesztő dolgoktól próbálják megvédeni az emberiséget, azonban Mikkelsen karaktere - aki szintén varázsló - nem teljesen osztja a nézeteiket:
Úgy hiszi, az Ancient One csak a saját erejét félti és a világ jobb lenne nélküle, jobb lenne, ha pár dolgot ezek közül átengednénk.
Noha Broussard és Feige szívesen beszéltek erről a témáról, azt nem voltak hajlandóak elárulni, hogy hívják pontosan a Mikkelsen által megformált karaktert:
Rengeteg nevet láttam felhozva. Senki nem mondta még azt, amit választottunk a karakternek. Remélem, titokban tudjuk tartani a kilétét, így azért nagyobb móka lenne.
A Doctor Strange 2016. november 10-én várható a hazai mozikba, a további szerepekben Rachel McAdams, Scott Adkins és Chiwetel Ejiofor láthatóak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.